Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 18.06.2014.
10:04
Beta A
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je u Moskvi uspeo da se dogovori s ruskim ministrom poljoprivrede Nikolajem Fjodorovom da Srbija ostane jedini izvoznik svinjetine u Rusiju.
Sreda 18.06.2014.10:08
ХВАЛА РУССИЈО........за стрпљење имамо чудне људе који нас воде............неће дуго............Др ШЕШЕЉ ДОЛАЗИ ДА НАС СПАСИ+
Sreda 18.06.2014.10:24
da se kojim slučajem to dogodilo između Srbije i neke zemlje iz eU,bili bi na kolac od cele unije nabijeni...ali Rusi su totalno drugačiji narod
Sreda 18.06.2014.10:52
Da je u Srbije više pameti pa da se više povežemo sa Rusijom. Nego mi i dalje na putu "EU nema alternativu". Propadamo polako ali sigurno. Sećate li se medijske propagande o Belorusiji, zemlji u kojoj vlada ""diktator"". Poričtajte ovaj tekst Miroslava Lazanskog o Belorusiji: http://www.intermagazin.rs/miroslav-lazanski-belorusija-nije-rasprodala-svoje-nacionalne-kompanije-ne-trpi-strane-agente-a-to-zapad-ne-oprasta/
Sreda 18.06.2014.12:04
Kad jednom Rusi shvate, da je u Srbiji normalno jesti crkotine možda će se kao prava braća i oni preorjentirati na takvu ishranu ( da se na baci )
Sreda 18.06.2014.13:19
Затварање бесцаринског тржишта Русије за месо које је су наши несавесни извозници извезли у Русију као месо произведено у Србији, а радило се заправо о препакованом месу из Европске уније којем је истекао рок трајања, тек ће у наредном периоду показати сву трагичност неорганизоване државе. То месо се враћа у Србију и већ се налази на српском тржишту, посебно у Војводини. О томе најбоље сведоче савети добронамерних месара који својим старим купцима у месарама саветују да за извесно време не купују месо (,,можете узети димљено месо или ребра, то је од раније, ал̓ за извесно време немојте куповати месоˮ).
Sreda 18.06.2014.13:20
Има ли бољег признања о томе где је завршило месо са истеклим роком трајања, које ће опет бити распродато на домаћем тржишту, као што је раније и парадајз из Турске враћен из Немачке због затрованости отровима (етрелом) завршио у повратку на домаћем тржишту?Може ли неко у оваквој Србији да сноси одговорност због тровања сопственог становништва горе него да је стока? Има ли неког у овој Србији ко ће сменити министра пољопривреде, начелницу ветеринарске инспекције и њене помоћнике за које штампа тврди да су умешани у трговину меса цркнутих крава?
Sreda 18.06.2014.13:20
Због геноцида који се спроводи у Србији због њихове нестручности, неспособности, пропуста или корупције? Да ли има неког у овој држави ко може да натера Јавног тужиоца да ради свој посао за који је задужен и плаћен!?Ако смо због својевременог препакивања шећера за Европску унију, а увеженог из Јужне Америке, опростили највећем криминалцу на овим просторима економску штету мерену стотинама милиона немачких марака, да ли данас можемо опростити тровачима који читав народ затиру месом цркнуте стоке и кланичним отпадом који је у Европи забрањен чак и за псе и мачке, а код нас од тог отпада ови монструми праве виршле и паштете?
Sreda 18.06.2014.13:21
Њихова имена су позната свима као и количина увозног отпада. Да је онда тај препакивач шећера био кажњен, не би нас данас тровао увозом генетички модификованих семена (ГМО) пољопривредних култура чиме угрожава и сам опстанак становништва и Србије као државе, које нуди као помоћ угроженима.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)